PROFIL

Velkommen til Hirtshals Yard

Vi er specialister i skibe og marineudstyr

Velkommen til Hirtshals Yard

På Hirtshals Yard har vi specialiseret os i dokninger, reparationer og services på fiskebåde, små og mellemstore hjælpefartøjer, samt slæbebåde inden for offshore.

Vi har dog også mulighed for at udføre både planlagt vedligehold, overfladebehandling samt løse akut opståede opgaver på større fartøjer langs kaj.

Ung ledelse – erfaren organisation
Hirtshals Yard drives af et erfarent ledelsesteam, teamet har mangeårig erfaring fra værftsbranchen. Ledelsen bidrager dermed med den nyeste viden indenfor branchen og med et dybdegående kendskab til alle typer af opgaver i branchen. Herudover består vores organisation af meget erfarne medarbejdere indenfor hvert sit felt og med et bredt branchekendskab, der gør Hirtshals Yard til en unik samarbejdspartner. Vi har desuden et unikt samarbejde med vores lokale underleverandører, som gør os i stand til at kunne tilbyde vores kunder totalløsninger ved hjælp af eksperter med den rette specialviden og en fleksibilitet som gør at ingen opgaver er for store eller for små.

Totalentreprise – én kontaktperson

Hirtshals Yard fokuserer på overskuelighed i alle projekter, reparationer og løsninger. Derfor har vores kunder blot én kontaktperson hos os, som står for koordinering, kvalitetskontrol og planlagt levering.

For vores kunder er dette en garanti for, at forløbet bliver som aftalt.

Fleksibel Manpower
Hirtshals Yard er et værft med en unik lokal opbakning.

Dette kommer vores kunder til gode, fordi vi har stærke relationer til kvalitetsbevidste virksomheder. Dermed kan vi garantere selv krævende løsninger, fordelt over alle faggrupper.

Vi har adgang til mandskab, som kan hyres til akutte opgaver med kort varsel. Vi hilser uforudsete udfordringer velkommen på Hirtshals Yard.

Don't hesitate to contact us

Or leave a message using the formular below

ONE STOP SERVICE SHIP

All kind of repairs, classification and conversions of vessels.

SERVICE OFFERED

In our covered, floating dock we are able to repair and carry out surface treatment on ships under optimal conditions. 

TOTAL SOLUTIONS

Hirtshals Yard focuses on transparency in all projects, repairs and solutions. Our customers only have one contact person.

STRATEGIC LOCATION

Hirtshals Yard is located in an easily accessible position for vessels, especially in the North Sea and Skagerrak.

Contact us!

Hirtshals Yard A/S

Jens Munksvej
DK-9850 Hirtshals

+45 96 56 98 99

Contact Us

Leave a message

Share This