PROFIL

Velkommen til Hirtshals Yard

Vi er specialister i skibe og marineudstyr

Velkommen til Hirtshals Yard

På Hirtshals Yard har vi specialiseret os i dokninger, reparationer og services på fiskebåde, små og mellemstore hjælpefartøjer, samt slæbebåde inden for offshore.

Vi har dog også mulighed for at udføre både planlagt vedligehold, overfladebehandling samt løse akut opståede opgaver på større fartøjer langs kaj.

Ung ledelse – erfaren organisation
Hirtshals Yard drives af Peter Jørgensen, som har mere end 20 års erfaring i værftsbranchen. Ledelsen bidrager dermed med den nyeste viden indenfor branchen og med et dybdegående kendskab til alle typer af opgaver i branchen. Herudover består vores organisation af meget erfarne medarbejdere indenfor hvert sit felt og med et bredt branchekendskab, der gør Hirtshals Yard til en unik samarbejdspartner. Vi har desuden et unikt samarbejde med vores lokale underleverandører, som gør os i stand til at kunne tilbyde vores kunder totalløsninger ved hjælp af eksperter med den rette specialviden og en fleksibilitet som gør at ingen opgaver er for store eller for små.

Totalentreprise – én kontaktperson

Hirtshals Yard fokuserer på overskuelighed i alle projekter, reparationer og løsninger. Derfor har vores kunder blot én kontaktperson hos os, som står for koordinering, kvalitetskontrol og planlagt levering.

For vores kunder er dette en garanti for, at forløbet bliver som aftalt.

Fleksibel Manpower
Hirtshals Yard er et værft med en unik lokal opbakning.

Dette kommer vores kunder til gode, fordi vi har stærke relationer til kvalitetsbevidste virksomheder. Dermed kan vi garantere selv krævende løsninger, fordelt over alle faggrupper.

Vi har adgang til mandskab, som kan hyres til akutte opgaver med kort varsel. Vi hilser uforudsete udfordringer velkommen på Hirtshals Yard.

Specialer

Ung ledelse – erfaren organisation

ONE STOP SERVICE SHIP

Vi udfører alle slags reparationer, klassificering og ombygninger af fartøjer. 

FLYDEDOK

Vi reparere og overfladebehandle skibene under optimale
forhold.

TOTALLØSNINGER

Hirtshals Yard fokuserer på overskuelighed i alle projekter, reparationer og løsninger. 

STRATEGISK PLACERING

Hirtshals Yard ligger med lettilgængelig position for fartøjer særligt i Nordsøen og Skagerrak. 

Kontakt os!

Hirtshals Yard A/S

Jens Munksvej
DK-9850 Hirtshals

+45 96 56 98 99

Kontakt

Send en besked

Share This