Profil

Hirtshals Yard - Profile

Velkommen til
Hirtshals Yard

På Hirtshals Yard har vi specialiseret os i dokninger, reparationer og services på fiskebåde, små og mellemstore hjælpefartøjer, samt slæbebåde inden for offshore.

Vi har dog også mulighed for at udføre både planlagt vedligehold, overfladebehandling samt løse akut opståede opgaver på større fartøjer langs kaj.

Ung ledelse
– erfaren organisation

Hirtshals Yard drives af to yngre maskinmestre, Rasmus Brohus og Jesper Reinholt, som overtog værftet i 2012.

Ledelsen bidrager dermed med den nyeste viden, men vores organisation består af meget erfarne medarbejdere med bredt branchekendskab.

Vi har desuden et unikt samarbejde med vores lokale underleverandører, som gør os i stand til at være fleksible i forhold til alle opgaver – eksempelvis ved at indkalde eksperter med specialviden.

Hirtshals Yard - Facilities

Totalentreprise – én kontaktperson

Hirtshals Yard fokuserer på overskuelighed i alle projekter, reparationer og løsninger. Derfor har vores kunder blot én kontaktperson hos os, som står for koordinering, kvalitetskontrol og planlagt levering.

For vores kunder er dette en garanti for, at forløbet bliver som aftalt.

Fleksibel Manpower

Hirtshals Yard er et værft med en unik lokal opbakning.

Dette kommer vores kunder til gode, fordi vi har stærke relationer til kvalitetsbevidste virksomheder. Dermed kan vi garantere selv krævende løsninger, fordelt over alle faggrupper.

Vi har adgang til mandskab, som kan hyres til akutte opgaver med kort varsel. Vi hilser uforudsete udfordringer velkommen på Hirtshals Yard.